12 decembrie 2006

Solutia pentru soferi

Pizdokan merge la servici cu transportul in comun. El si altii ca el si chiar mai nespalati ca el. Azi Pizdokan a remarcat cat de greu a ajuns la servici din cauza masinilor personale care au impiedicat un pic traficul: in loc de 15 minute i-a luat trei sferturi de ora. Inacceptabil.
In urma analizei atente a problemei Pizdokan nu a putut decat sa ajunga la concluzia ca e multi, mult prea multi soferi tzaranoi imputiti care nu stiu regulile de circulatie. A ajuns opincarul nenorocit in Capitala si direct in masina dupa ce-a terminat facultatea. Trebuia totusi sa fie in stare sa isi iscaleasca numele pe niste hartii pentru permisul ala de enervat in toti dracii bietii pietoni. Se putea si mai rau, se putea sa fie corporatist din ala angajat la loc caldut ca e baiat bun, dupa spusele taticului, fost securist cu ceva grade. De tarie alcoolica.
Daca e prea multi, trebuie redus numarul. Si pentru ca ei nu sunt indeajuns de destepti incat sa se uneasca 2-3-4 sa mearga cu masina impreuna la servici, Pizdokan ia solutia in mana. De fapt in ambele maini: una cu bata de baseball de aluminiu si una cu un Magnum 357. Din ala cu gloante care se desfac in bucati dupa impact.
Si incepe in prima intersectie: numar de Bucuresti, trece mai departe, numar de Bucuresti, trece mai departe, etc. hopaaa numar de Prahova. Cioc, cioc la geam cu bata de baseball. Ciocanit din ala viguros, sa ajunga cioburile pana la scara lui Eustache. Si pe urma zbierat in urechea cealalta: "mortii ma'tii, da buletinull, candela si grijana". "Aha, buletin de Bucuresti. Buun!" Si da-i bataie nesimtitului, arde-l cu bata bine, dat peste genunchi sa nu mai aiba chef de plimbari aiurea nici dupa ce o avea succes operatia de refacere a rotulei etc. Reluat procesul. Numar de Bucuresti, numar de Bucuresti... numar de Bacau! Idem, ciocanit in geam, buletin etc. dar de Bacau. "Pastele ma'tii, ce cauti in Bucuresti? Las'ca te trimit eu unde trebuie. A dreacu javra imputita, vii sa imi imputi mie viata la mine acasa". Scos din masina, altoit cu simtul raspunderii peste ficati un pic, o idee peste coaste si un final grandios direct in moalele capului. Final grandios pana i se intind aluia creierii pe asfalt.
Pe urma Pizdokan a mai verificat cateva numere de masina, dar aia care nu aveau ce cauta in Bucuresti i-a impuscat direct, si pentru ca obosise si pentru ca deja intarzia la birou.

Niciun comentariu: