12 decembrie 2006

Solutia pentru Ghita

Pizdokan are un sef sadic, nici nu v-ar veni sa credeti cat de sadic e seful lui Pizdokan. Nu e sadic in sensul ca nu il lasa pe Pizdokan sa traga chiulul, sa stea in pauza de masa cu orele, sa vrajeasca muierile in timpul programului de lucru, sa plece hai hui daca are nevoie.
Nu, seful lui Pizdokan este de o perversitate nemaintalnita: ii place sa asculte Ghita, al lepadaturii aleia de Cleopatra Stratan. Pizdokan nu mai suporta, il scarbeste melodia aia , il tampeste la cap cu versurile acelea care slavesc curvasaria scarbelor mici si interesate care vor sa iasa la produs pe strasse in loc sa isi vada de gradinita. Sigur ca Pizdokan vede partea buna a situatie si se bucura la gandul ca vor invada Romania turisti englezi si belgieni in cautare de ceva prospaturi care nu au trecut de 3 ani, maxim 4.
Pizdokan s-a asezat si-a cugetat un pic la chestiune. Nu este vina sefului, si oricum seful este util - mai ales cand semneaza salariile. Radiourile nu-s nici el de vina, pentru ca trebuie si ele sa traiasca din ceva. Nu, de vina nu e nici scarba mica ca e mica si nu are discernamant. Concluzia nu poate fi decat implacabilul adevar: de vina este moldoveanul mort de foame care este progenitorul scarbei mici, caci el este cel care organizeaza curvasareala pedofilica la care isi supune fiica pe onorarii imense. In loc sa isi dea copilul la lectii de canto, la gradinita, sa-l duca in parc sa isi consume energia, impotentul acela care nu a reusit sa aiba succes singur violeaza incestuos copilaria ce ar trebui sa fie sfanta. Si pentru ce? Doar pentru bani.
In scopul rezolvarii problemei Pizdokan s-a dotat cu una bucata parcmetru, 5m sarma ghimpata, 1 bucata baseball de lemn si bineinteles un Magnum 357 - in caz ca oboseste, se plictiseste sau trebuie sa se grabeasca sa prinda Lacrimi de iubire. Pizdokan uraste reluarile, sunt ca mancarea la second hand.
Pizdokan respecta oamenii care muncesc cinstit, asa ca personalul de paza a avut parte de tratament rapid si expeditiv. O sa fie ei imposibil de recunoscut de rude pentru ca fetele lor sunt pe caldaram in piese Lego de la Magnum, dar macar au semnat de dat in primire relativ repede si fara dureri.
Corectarea situatiei a inceput cu folosirea batei de baseball in loc de microfon, iar micutei i-a placut atat de mult ca nici nu a incercat sa isi scoata aschiile ramase intre dinti si in gingii. Nesatisfacut de performanta scenica, Pizdokan si-a facut pomana si a incurajat-o cu aceeasi bata de baseball sa se miste vioi si sprintar intre stalpul de lumina si bata, intre masina si bata, intre zidul casei si bata etc. etc. Pizdokan este o persoana foarte meticuloasa, adora lucrul facut cu responsabilitate.
Dupa antreu si felul principal Pizdokan a trecut la desert, corectarea ideilor gresite pe care le are jegul cel batran. Pentru ca acesta era refractar la opinii care nu implicau castigarea de sume aberante de bani din exploatarea copiiilor, a fost nevoie de fragezirea convingerilor oportunistului nenoricit cu greu incercata bata de baseball. Vazand ca ideile sale incep sa aiba penetrare, Pizdokan a infasurat parcmetrul in sarma ghimpata si l-a folosit in mod constiincios pentru a ajunge analele sufletului negru al perversului care fura copilaria si o vinde pe arginti. Intr-un final a obtinut curatarea tuturor necurateniilor, putand sa plece acasa impacat ca acel proxenet care-si vinde fetita tuturor celor care viseaza sa fie asteptati la portita ca sa-i bage mana sub fustita, acel peste nenorocit care este mai rau decat Columbeanu nu va mai spune niciodata ca-l doare in cur de morala, etica si legi ale tarii in care face o gramada de bani, el un mort de foame care la el acasa nu era demn nici macar sa fie scuipat.

Niciun comentariu: