13 decembrie 2006

Solutia pentru sarbatorile americane

Pizdokan este un om care crede in Dumnezeu. El sarbatoreste Mos Niculae, Craciunul, Pastele, ia cadouri pentru familie si persoanele importante din viata lui. Si chiar primeste cadouri.
Dar nu intelege de loc care-i treaba asta cu Valentines Day, Halloween si la unii chiar 4 iulie. Pizodokan e roman si nu are idee de unde-s traditiile astea pe care le vede pe la Pro(S)TV, B1TV, Antena 1 si multe altele. Pentru ca Pizdokan are abonament baban la cablu si are multe posturi. Dar il enerveaza grav prezentarea unor sarbatori care nu au legatura cu tara lui.
Zilele trecute se ducea in piata sa isi ia niste rosii si ardei grasi, pentru o salata. Pizdokan are nutritionista si mananca sanatos, daca el nu are grija de el, atunci cine? Si trece el bine dispus pe langa un restaurant din care restaurant se auzea un pic cam tare si vreo 2 strazi mai incolo Jingle bells si pe urma alte colinde cica. Dar el nu le-a recunoscut pentru nu erau in romaneste. Iar asta a cam pus capac, pentru ca Pizdokan este roman si romanii au sarbatorile lor traditionale si cantecele lor de sarbatori si mancarea lor. Nu au nevoie de cacaturi exportate de Sheitanul capitalist.
Asa ca daca pe el il asasineaza cu porcarii din astea, atunci si el poate sa ii asasineze pe ei. Cu ce procarii o vrea el.
Google i-a fost de mare ajutor, cu el a gasit schematicile pentru electronica cuptorului cu microunde propriu si personal. Si cele pentru cel mai ieftin telefon mobil Motorola de la Vodafone, din care a luat vreo 20 de bucati. Dupa care s-a pus pe mesterit si aranjat la ele, sudat un pic aici, lipit un pic dincolo... n-a fost treaba grea, doar avea desene detaliate de pe net si experienta cu modatul PS2-ului sau. Pasul urmator din plan a fost incarcarea telefoanelor mobile si expediera lor prin posta in 19 orase americane, alese functie de marimea populatiei. Adica cele 19 orase cele mai populate din SUA.
Respectuos cu traditiile, Pizdokan a asteptat sa vina si sa plece Mos Craciun, pentru ca el respecta dreptul la identitate nationala al altor popoare. Dar a doua zi a inceput sa sune numerele de telefon, telefonul raspundea si isi incepea infernala misiune. Coruperea semnalului de telefonie mobila. Dar nu ca sa nu mai poata vorbi americanii intre, nu. Asa ceva ar fi mult prea putin pentru invadera indentitatii nationale si poluarea ei cu jeguri de sarbatori comerciale americane. Pizdokan, folosind schemele de pe net si piese din cuptorul cu microunde cum a vazut el intr-un episod din McGuyver a mutat semnalul mobil din frecventa normala in cea a microundelor. La inceput efectele au fost minore, dureri de cap, greata, voma. Dar pe masura ce tot mai multe celule de telefonie mobila au fost contaminate si telefoanele mobile au fost folosite din ce in ce mai mult pentru anuntarea starilor din ce in ce mai grave efectele s-au amplificat. Undeva la 30 de minute dupa primul apel al lui Pizdokan catre primul mobil a avut loc primul deces, doctorii aveau sa descopere ca ochii pur si simplu i-au fiert si explodat de la sine. Sute si mii au urmat curand, pe masura ce iradierea cu microunde se extindea. Cel mai des ochii le fierbeau in orbite si explodau. Celor cu pacemakere le-au explodat inimile, lor si altor categorii cu risc ridicat: grasi si grasele, lenesii sendentari, clientii la KFC si McDonalds.
Pizdokan a terminat de dat ultimul telefon de activare si a dat drumul la CNN ca sa vada stirile. Care pentru el nu erau stiri, dar totusi a fost amuzant sa vad cum ii explodeaza capul prezentatorului in direct. Si razmeritele in strada, practic un razboi civil, toate natiile se acuzau intre ele, exact cum o fi fost si la Turnul Babel. Statele Unite au fost aruncate din nou in Evul Mediu, pentru cateva saptamani.
Pizdokan ar fi preferat sa aiba timp sa aranjeze mobilele acelea sa provoace efecte ca explodarea vaselor de sange, embolii pulmonare, cancer... doar ca nu prea a avut rabdare si incepea serialul ala misto pe M6 cu surorile vrajitoare. De ce credeti ca nu a trimis nici un mobil in San Francisco sau Los Angeles? Pai de unde mai tragea el filme si seriale dupa aia? Cat timp nu il obliga nimeni sa se uite la ele, e alegerea lui sa o faca sau nu.
Al 20-lea telefon? Ala l-a pastrat, in caz ca-si mai trage Windows-ul un reset il trimite el in Virginia unde trebuie...

2 comentarii:

muffin spunea...

ai sigur o pentagrama din nastere pe piele pe undeva ascunsa :|

Gaelex spunea...

Partial adevarat, cand era mic Pizdokan avea un V pe frunte. Care acum nu apare decat cand e foarte, foarte dar foarte furios.
Daca reusesti sa il vezi vei avea ceva misto de povestit Sfantului Petru vreo 2 secunde mai tarziu.
Si cand se incrunta seamana un pic cu o pentagrama mai in patru colturi, ca e de buget de austeritate.